Igor Tudor'un aklı Beşiktaş'ta
Galatasaray'da Hırvat teknik adam Igor Tudor, Beşiktaş maçını düşünerek kupa maçında yedek isimlere şans verecek.
Vatan
Sivas Belediyespor ile oynanacak karşılaşmada teknik ekibin tercihi de yedek oyuncular ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkmak olacak.
Hafta sonunda Beşiktaş ile oynanacak olan derbi öncesinde kimseyi riske atmak istemeyen ve de yedeklerin durumunu sahada görmek isteyen Tudor, değişime de kaleden başlıyor. Carrosso'yu bu sezon ilk kez sahaya sürmeyi planlayan Tudor, savunmada ise Tarık Çamdal, Koray ve Ahmet Çalık'a da forma verecek.
Devre arasında gönderilmek istenen Donk'u da kupada kullanmak isteyen Tudor'un, Sinan Gümüş ve Emrah Başsan'ı da kendi taraftarı önünde kullanıp son bir şans vermesi bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!





























