Igor Tudor'un Abdullah Avcı'ya hazırladığı o sürpriz
Hırvat hoca, bu sezon sadece tek forvetli takımlara karşı mücadele eden Başakşehir karşısına 2 golcüyle birden çıkarak rakibi şaşırtmayı hedefliyor. Takımı 4-4-2 sistemiyle oynatmayı planlayan Tudor'un, orta sahada da bir sürprizi var.

Galatasaray'ın hocası Tudor, Başakşehir maçı hazırlıklarına çift forvetli sistemi deneyerek devam ediyor. Hırvat teknik adam, bu sezonki tüm maçlarını tek golcü kullanan takımlara karşı oynayan Başakşehir'i, iki santrfor birden kullanarak şaşırtmayı amaçlıyor. Gomis ve Eren ikilisinin Gençlerbirliği sınavındaki uyumunu beğenen, hafta sonunda Ümraniyespor'la oynanan hazırlık maçında da bu düzene devam eden Tudor, orta sahada da önemli bir değişime gitmeye hazırlanıyor.
Tek garanti isim Fernando
4'lü orta alan bloğunda yeri garanti tek isim Fernando. Brezilyalı futbolcunun partneri Ndiaye ise milli takım kampından bugün dönecek ve yorgun olma ihtimali nedeniyle kızağa çekilebilir. Bu durumda sakatlığını atlatan Tolga, merkezde Fernando ile birlikte görev yapabilir.
Feghouli yerine Rodrigues
Cezalı Feghouli'nin yokluğunda Rodrigues'in sağ kanatta görev yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Eğer kurgu böyle oluşursa, Belhanda da mecburen sol kanatta şans bulacak. Ancak Ndiaye 11'de Fernando ile beraber oynarsa, bu kez Tolga'nın kulübeye geçme ihtimali bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tijjani Reijnders: "Tereddüt yaşamadım"

De Bruyne'den Napoli formasıyla ilk sözler

PSG, Zabarnyi'nin transferi için yoğun mesaide!

Atletico Madrid'in sol bekteki önceliği: Robertson!

Gyökeres'ten Manchester United'a ret!

Antonio Conte'nin özel isteği: Ademola Lookman

İranlı golcü Mehdi Taremi, ülkesinden çıkamadı!

Napoli, Luca Marianucci'yi kadrosuna kattı

Monaco, Paul Pogba'ya iki yıllık teklif yaptı!

Leverkusen'den Wirtz sonrası için Kluivert hamlesi
