Igor Tudor'dan yeni savunma kararı! Denayer...
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, stoper bölgesinde isteneni veremeyen Belçikalı stoperi kızağa çekecek. Hırvat çalıştırıcı, onun yerine, savunmada Maicon ile birlikte Serdar Aziz'i görevlendirecek.
Galatasaray'da Trabzonspor deplasmanında istenen görüntüyü sergilemeyen Jason Denayer'e yeniden kulübe yolu gözüktü.
Teknik direktör Igor Tudor, sistem üzerinde oynama yapıp tekrar dörtlüye döndü ancak bordo-mavililer karşısında verilen pozisyonlar Hırvat çalıştırıcıyı rahatsız etti. Bunun üzerine yardımcılarıyla beraber bir değerlendirme yapan Tudor, Belçikalı stoperi kızağı çekme kararı aldı. Özellikle yan toplarda çok etkisiz kalan Denayer'in verilen pozisyonların bir çoğunun içinde olması, alınan bu karara gerekçe oldu.
Tudor ve ekibi bu nedenle savunmada sezona başladığı düzene dönme kararı aldı. Buna göre Gençlerbirliği karşılaşmasında Maicon'un yanında Serdar Aziz'in oynayacak. Atiker Konya deplasmanında sarı kart sınırında olduğundan korunması için oynatılmayan Serdar Aziz, Fenerbahçe maçında ise 11'de görev almış ama henüz ilk bölümde sakatlanıp çıkmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

8 yıllık hasret bitti: Malaga yeniden LaLiga'da

Newcastle United'dan Tonali için gelen dev teklife ret!

Real Madrid'den Olise için resmi açıklama!

Roma'nın Zeki Çelik'e maaş teklifi ortaya çıktı!

Juventus'tan Vlahovic'e son teklif!

Acun Ilıcalı'dan Emersonn hamlesi!

Acun Ilıcalı'ya transferde İtalyan rakip!

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı
























