Igor Tudor'dan top toplayıcılara özel görev!
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un Türk Telekom Stadı'ndaki top toplayıcılara direktif verdiği ortaya çıktı.
Galatasaray'daki değişimden top toplayıcıların da etkilendiği ortaya çıktı. Türk Telekom Stadı'nda görev alan çocuklar artık daha seri hareket edecek. Çünkü Teknik Direktör Igor Tudor bu konuya da el attı.
Hırvat teknik adam artık tempolu oynadıklarını söyleyip maçlarda top toplayan çocukların mümkün olan en hızlı şekilde hareket etmelerini istedi.
Tudor'un, "Galatasaray artık hızlı futbol oynuyor. Bunun için ufak detayları atlamamız gerekir. Rakibin oyunu soğutma, tempoyu düşürme girişimine karşı top toplayıcılar da uyanık olmalı" dediği öğrenildi.
Maksimum hız
Hırvat hocanın bu konudaki uyarısı üzerine altyapı hocalarına talimat verilerek, karşılaşma günü Türk Telekom Stadı'nda görev yapacak olan U15 takımından 10 çocuğun dikkatli hareket etmesi istenildi. Buna göre kenarda veya kale arkalarında bekleyen çocuklar ağır davranmayacak ve her an maçın içinde olacak.
Böylece Galatasaray saha içinde olduğu kadar saha dışında da maksimum hıza ulaşacak.
Galatasaray maçlarında U15 Takımı'ndan seçilen 10 çocuk o gün görevli hocaları eşliğinde stada geliyorlar. Diğer taraftan gündüz oynadığı maçta kırmızı kart gören bir altyapı oyuncusunun kurallar gereği akşam top toplayıcı olarak sahada bulunamadığı belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gabriel Jesus Napoli'ye çok yakın!

Bouaddi'den M. City'ye "Hemen gelirim" mesajı!

Borussia Dortmund, Emirates Kupası'nın sahibi!

Real Madrid galibiyetle ayrıldı, Arda Güler'e büyük övgü

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer

Zeki Çelik'ten transfer ve Kenan Yıldız itirafı!

Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceği için açıklama

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo


























