Igor Tudor Kasımpaşa öncesi ''istikrar'' dedi
Galatasaray Teknik Direktörü Tudor, Antalyaspor beraberliğinden sonra da yine aynı kadroyla yoluna devam edecek.
Galatasaray'da Kasımpaşa maçı öncesi Igor Tudor'un ne gibi önlemler alacağı kadroda değişiklikler yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Hırvat teknik adamın ilk 4 haftadaki kadro ile devam edeceği belirtildi.
Hırvat teknik adamın bu kararı almasında etkili olan faktörler ise şöyle:
1. Feghouli hazır değil: Cezayirli futbolcunun idman eksiği var. Bu yüzden ilk 11 için erken... Yıldız futbolcu, Antalya'da 87. dakikada oyuna girmişti. Kasımpaşa maçında bu süre maksimum 20 dakikaya çıkarılacak.
2. Latovlevici iyileşmedi: Çene kemiği ve burnundaki kırık yüzünden idmanlara maske ile çıkan Rumen futbolcunun en erken Kasımpaşa'dan sonra yapılacak Bursa maçında oynayacağı belirtiliyor.
3. Denayer kulübede: Tudor, Serdar Aziz ile Denayer arasında da tercihini yine milli futbolcudan yana kullanacak. Denayer kulübede olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid istiyor, Bayern'den izin yok: Michael Olise

Gavi'den sakatlık itirafı!

Napoli'den Lukaku kararı!

Jamie Carragher: "Liverpool'un sorunu transferler!"

Real Sociedad'dan evinde rahat galibiyet

Barcelona'da başkan Laporta 2031'e kadar devam!

Lille, Rennes'i deplasmanda geçti!

Arne Slot'tan tepkiler için açıklama!

Como'dan ikinci yarıda geri dönüş!
























