Igor Tudor, Juventus'un başına geçebilir
İtalyan basını, Juventus'un Andrea Pirlo'yu gönderip yardımcısı Tudor'u takımın başına getirmeyi planladığını yazdı. Hırvat çalıştırıcı, ülkemizde Karabükspor ve Galatasaray'da görev yapmıştı.
Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya elenen ve Serie A'da da son olarak evinde Benevento'ya mağlup olan Juventus şampiyonluğun uzağında kaldı. Siyah beyazlıların ligdeki 9 yıllık şampiyonluk serisi bu sezon son bulacağa benziyor.
İtalyan basını Corierra della Sera'nın haberine göre Juventus'ta kötü gidişin faturası teknik direktör Andrea Pirlo'ya kesilecek. Pirlo'nun yerine düşünülen ismin ise yardımcılığını da yaptığı Igor Tudor olduğu iddia edildi.
Haberde ekonomik şartlar nedeniyle Juventus'un yeni bir teknik direktöre imza attırmayı düşünmediği ve tecrübesinden hem de takımı tanımasından dolayı Hırvat çalıştırıcıyı takımın başına getirmeyi planladığı vurgulandı. Tudor, Ağustos 2020'den beri siyah beyazlı kulüpte yardımcı antrenörlük görevini sürdürüyor.
Karabükspor ve Galatasaray'ı çalıştırdı
Türk futbolcunun yakından tanıdığı Igor Tudor, 2015-2017 yıllarında Karabükspor ve 2017-2018 yılları arasında ise Galatasaray'ı çalıştırmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor


























