Igor Tudor: "Feghouli için daha bir ay var"
Feghouli'yi Eyüpspor karşısında izleyen teknik direktör Tudor, yeni oyuncusunu hazır görmedi. Hırvat teknik adam, 4 kilo fazlası da bulunan Cezayirli oyuncunun bir ay sonra vazgeçilmez olacağına dikkat çekti.
Galatasaray formasını ilk kez Eyüpspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında giyen ve 1 gol atan Sofiane Feghouli, henüz forma giymek için hazır bulunmadı.
Hırvat teknik direktör, Cezayirli futbolcunun takımın seviyesine gelmesi için 1 aya ihtiyacı olduğunu söylediği öğrenildi.
Tudor'un, 27 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak, "Feghouli'nin zamana ihtiyacı var. Antrenmanlara geç başladı ve öncelikle bu açığı kapatması gerekiyor. Bugün oynatırsam bundan zarar görür. Ancak 1 ay sonra bu takımın vazgeçilmezlerinden olur ve çok iş yapar" dediği bildirildi.
Galatasaray'ın büyük uğraşlar sonunda West Ham United'tan kadrosuna kattığı Feghouli'nin yaz döneminde yeterli antrenman yapamadığı için 4 kilo fazlasının bulunduğu bildirildi.
Sağlık ekibi, Cezayirli oyuncu için özel bir beslenme programı hazırlarken, teknik direktör Tudor'un da özel antrenmanlarla sorunu gidermeye çalıştığı öğrenildi. Hırvat çalıştırıcının, henüz fiziksel olmayan futbolcuyu yine de maçların durumuna göre sonradan sahaya sürebileceği aktarıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nottingham Forest, stadyumunu genişletme planlarını tanıtıyor

Ola Aina: "Kimsenin sevgilisi ile konuşmuyorum"

Yaya Toure'dan Guardiola'ya ağır sözler: "Yılan!"

Bayern Münih'ten Goretzka açıklaması!

Sofyan Amrabat, Barcelona maçında yok!

Kylian Mbappe, La Liga'da her takıma attı!

Barcelona Başkanı Laporta'dan Real Madrid'e gönderme!

Marcelo: "Tarihin en iyisi değilim"

Barcelona, Eric Garcia ile sözleşme uzattı!

Barcelona'da Raphinha için ayrılık iddiası!


























