İdmanda tek eksik
Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında, 2 Mart Pazar günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında, 2 Mart Pazar günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, koşu yapan Hakan Balta dışında tüm futbolcuların katıldığı belirtildi.
Chelsea karşısında forma giyen oyuncuların top kontrolü ve pas çalışmasıyla idmanı tamamladıkları, diğer oyuncuların ise bu çalışmalara ek olarak yarı sahada çift kale maç oynadıkları aktarıldı.
Sarı-kırmızılı ekip, yarın öğle saatlerinde yapacağı idmanla Çaykur Rizespor maçı hazırlarını tamamlayıp, akşam saatlerinde Rize'ye hareket edecek. Özel uçakla Trabzon'a gidecek olan Galatasaray kafilesinin, buradan kara yoluyla Rize'ye geçeceği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Acun Ilıcalı'ya transferde İtalyan rakip!

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

























