İdmanda talihsiz sakatlık!
Galatasaray'ın Manisaspor maçı öncesi gerçekleştirdiği son antrenmanda büyük bir talihsizlik yaşandı. İşte detaylar...
Galatasaray'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan son antrenman sırasında büyük bir talihsizlik yaşandı.
Sarı kırmızılı takımın Manisa maçı hazırlıklarına 2 gün aradan sonra başladığı ilk çalışmada Gökhan Zan ile çarpışan Baros, antrenmanı terketmek zorunda kaldı. Burnuna aldığı darbe sonucu burun kemiğinde çökme kırığı meydana gelen Milan Baros'a Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde redüksiyon operasyonu yapıldı.
Milan Baros'un tedavisine hemen başlanırken, golcü oyuncu çarşamba günkü yapılacak çalışmaya katılmayıp, dinlendirileceği öğrenildi.
Çek golcünün bu talihsizliğinin ardından ise gözler Elmander'e çevrildi. G.Saray'ın son iki maçında forma giyemeyen Elmander'in Manisa maçında forma giymesi için tedavisi sürdürülüyor. Elmander'in büyük bir olasılıkla Manisa'da formasını geri alacağı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika




























