İddia: "4 Fenerbahçeli futbolcu PFDK'ye sevk edilecek"
Haber Global'in haberine göre; TFF Hukuk Müşavirliği, PFDK sevklerini kısa sürede açıklayacak. Fenerbahçe'den Oosterwolde, Osayi, Batshuayi ve İrfan Can Eğribayat PFDK'ye sevk edilecek.
Fotoğraf : AA
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonrası yaşanan olayları yankıları sürerken Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nin PFDK sevklerini kısa sürede açıklayacağı öğrenildi.
FENERBAHÇE'DEN HANGİ FUTBOLCULAR PFDK'YE SEVK EDİLECEK?
Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe cephesinden Jayden Oosterwolde, Osayi-Samuel, Michy Batshuayi ve İrfan Can Eğribayat, PFDK'ya sevk edilecek.
FENERBAHÇE CEPHESİ PFDK SEVKLERİ İÇİN ÖNLEM ALDI
Fenerbahçe ise olası sevkler için önlemlerini aldı. Fenerbahçe, ağır tahriklerle ve saldırılarla karşılaşan oyuncuların, nefsi müdafaa yaptıklarını güçlü deliller sunarak savunma gerçekleştirecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Gabriel Jesus'tan Barcelona itirafı

Havuç satışlarını patlattı: "Haaland şekeri!"

Bu ofsaytı vermeyen VAR hakemine ağır fatura!

Leeds United, Newcastle'ı gole boğdu!

Inter'den 5 golle gövde gösterisi

Roma ligde doludizgin gidiyor!

Como, Parma'ya da geçit vermedi!

Atletico Madrid ve Juventus, Madueke'yi takipte

Acun Ilıcalı: "Şu anda rüyadayız!"

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü!
























