Ibrahimovic: ''Oynamak istersem oynarım!''
Sezon sonu Manchester United ile sözleşmesi sona erecek Zlatan Ibrahimovic, 2018 Dünya Kupası'nda olup olmayacağı konusunda çarpıcı bir açıklama yaptı.

Bu sezon sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan ve sezon sonu Manchester United'dan ayrılacak olan İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nda olabileceğinin sinyallerini verdi.
''DÜNYA KUPASI'NDA OLMAK İSTERSEM OLURUM''
2016 Avrupa Şampiyonası'nın ardından İsveç Milli Takımı'na veda eden 36 yaşındaki forvet, ''Tüm sezon boyunca performansımı sergileyemedim. Eğer Dünya Kupası'nda olmak istersem, orada olup oynarım'' diye konuştu.
''HALA OYNAMAK İSTİYORUM''
Gelecek sezon Amerika'ya transfer olması beklenen Zlatan Ibrahimovic, ''Spekülasyonlar hayatım boyunca benimle birlikte oldu. Ben ise doğru olan şeyleri yapmaya odaklandım. Hala oynamak istiyorum. Benim ilk amacım futbol oynamak'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!

Manchester United, San Mames'te final ateşini yaktı!
