İbrahim Özdemir'in Galatasaray sürprizleri
İbrahim Özdemir, düzenlediği basın toplantısında yaklaşan seçimle ilgili olarak konuştu
Galatasaray'da 19 Haziran'da yapılacak seçim öncesi hareketlilik var. Başkan adaylarından İbrahim Özdemir, yönetim kurulu listesini tanıtırken "Kimsenin adamı değil sadece Galatasaray'ı kucaklayan şaibesiz insanlar olarak geliyoruz" dedi.
Özdemir, Fatih Terim ile anlaşamamaları durumunda Ralf Rangnick ve Marcelo Gallardo ile temas kuracaklarını da ifade ederken, "Hoca kalmak istemezse alternatiflerin daima var olduğunu ve isim olarak planlarımız olduğunu da belirttik. Modern futbol oynatan, genç ve dinamik hocadan yanayız. Şu anda aklımızda Ralf Rangnick ve Marcelo Gallardo var" açıklamasında bulundu.
İbrahim Özdemir futbolcu olarak da Hakan Çalhanoğlu, Willian, Lucas Torreira ve Teixeira isimleri üzerinde durduklarını söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Conte'den Eljif Elmas'a büyük övgü: "Heykelini dikmeliyiz!"

Arda Güler için Real Madrid'den resmi açıklama

Napoli sahasında Torino'ya şans tanımadı!

Bayern Münih evinde zorlanmadan kazandı

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son dakikada güldü!

Arda Güler farkı: Real Madrid'de zirvede!

Antoine Griezmann'dan transfer kararı!

La Liga'da takımlar "retro forma" ile sahada

Real Madrid'e "taraftarlarının ırkçı davranışları" nedeniyle para cezası

Real Madrid'de, Mbappe krizi!

























