İbrahim Hacıosmanoğlu için büyük tepki!
İBRAHİM HACIOSMANOĞLU İÇİN FLAŞ SÖZLER
Cemal Ersen, Milliyet'teki köşesinde TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu sert bir dille eleştirdi.
"TARİHTE GÖRÜLMEMİŞ KRİZ"
"Türkiye Futbol Federasyonu tarihte görülmemiş bir kriz yaşıyor. Ancak başkanı ve bazı üyeleri hiçbir şey olmamış, bunca skandal yaşanmamış gibi pişkince koltuklarında oturuyor."
"HAKİKATİ DEĞİŞTİRMİYOR"
"Hakem soruşturmasıyla ortaya çıkan bunca rezilliğe karşın TFF başkanının başını kuma gömmesi hakikati değiştirmiyor. En yakınındaki insanlar zehir zemberek sözlerle suça ortak olmayacaklarını açıklıyor."
"EN ACI OLANI BU"
"En acı olanı ne biliyor musunuz?
İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, seçildiği günden beri yol ve kader arkadaşlığı yaptığı Mecnun Otyakmaz’ın istifasını bile sindirebilmesi."
"SAYILI GÜNLERİ BEKLİYOR"
"2024 yılında seçimi kazandıktan sonra vaadettikleriyle bugüne kadar yaptıkları örtüşmeyen, dün söylediklerini bugün unutan, geçmiş federasyonları suçlayarak kendi dönemine ait defoları gizlemeye çalışan Hacıosmanoğlu, geminin su aldığını ve batmak üzere olduğunu görmüyor olabilir mi? Elbette görüyor, lakin “affını isteyeceği” sayılı günlerin gelmesini bekliyor!"
NE KADAR CEZA ALDI?
"Hatırlarsınız, Hacıosmanoğlu geçmiş federasyonları ve hakemleri ima ederek “Futbolun son 40 yılını bana sorun” demişti.
Valla sıra bana gelirse, “2015 yılında oynanan Trabzonspor- Gaziantepspor maçının hakemlerinin on metre karelik odada 6 saat rehin tutulması talimatını kim verdi?” ve “Bu yasa dışı eylemin sahibi ne kadar ceza aldı?” diye sorarım."

Jose Mourinho'dan Arda Güler açıklaması

Deportivo ile Levante yenişemedi!

Frosinone'den Sassuolo'ya 4 gol! Raimondo hat-trick yaptı

Frankfurt, Köln'ü tek golle geçti!

Barcelona'da De Jong ve Raphinha sevinci!

Arsenal'de Saliba krizi: Arteta'dan yeni fotoğraf kararı!

Tebas'tan Real Madrid'e Goebbels ve Nazi benzetmesi

Real Madrid'den Jude Bellingham kararı!

Mikel Merino: "Koltuk değiştirmek hayatımı kurtarmış olabilir"

Chelsea'dan Reece James ameliyat oldu! Üç ay sahalardan uzak






















