Ianis Hagi: "Galatasaray maçı duygusal olmaz"
Rangers forması giyen Ianis Hagi, olası Galatasaray eşleşmesiyle ilgili konuştu.
Galatasaray'ın Hajduk Split'i elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi olma ihtimali olan Rangers'ta oynayan Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi açıklamalarda bulundu.
Babasının efsane olduğu bir takımda oynamanın duygusal bir etki yaratıp yaratmayacağı sorulan Hagi, böyle bir şeyin gerçekleşmeyeceğini belirtti.
Genç oyuncu, "Galatasaray maçının duygusal olup olmayacağını düşünmüyorum. Öncelikli maçımızı kazanıp, daha sonra lig maçımıza odaklanmalıyız. Sonraki turda ne olacağına bakacağız. Genç bir oyuncu olarak, en üst seviyede oynamak isteyen bir futbolcu olarak amacım Rangers ile gruplarda mücadele vermek. Benim amacım tam olarak budur. Avrupa maçları büyük olur, bunu da Rangers ile yaşadım. Aynı duyguları bu sene tekrar yaşamak istiyorum." dedi.
Rangers, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Rangers, deplasmanda Willem ile karşı karşıya gelecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi




























