Höwedes için Galatasaray'a ciddi rakip!
Lokomotiv Moskova, Galatasaray'ın istediği Benedikt Höwedes için teklifini sundu.

Galatasaray ile adı anılan Benedikt Höwedes için Lokomotiv Moskova'nın da devreye girdiği belirtildi.
Bild gazetesinde yer alan haberde; Lokomotiv Moskova'nın Schalke 04'ün kadroda düşünmediği yıldız stoper için 5 milyon Euro bonservis önerdiği, oyuncuya ise 4 milyon Euro yıllık maaş teklif ettiği yazıldı. Höwedes'in Lokomotiv Moskova ile görüşmeye başladığı ancak şu an için verilmiş bir kararın olmadığı kaydedildi.
Schalke 04 Sportif Direktörü Christian Heidel ise 28 Temmuz'd ayaptığı açıklamada, "Hem kulüp olarak biz hem de Benedikt Höwedes takım değiştirmesinin iyi olduğunu düşünüyoruz." diyerek oyuncunun transfer olacağını açıklamıştı.
SCHALKE'NİN KAMP KADROSUNA ALINMADI
Galatasaray'ın görüşmelerini sürdürdüğü Benedikt Höwedes, Schalke'nin kamp kadrosuna dahil edilmedi. Avusturya'ya kamp çalışmaları için gidecek olan Schalke'de kadroya alınmayan Höwedes, bireysel çalışmalarını Almanya'da sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSV Eindhoven'a genç sağ bek!

Xabi Alonso, yeni stoper istiyor!

Frankfurt'ta Ekitike bilmecesi!

Milan, Guela Doue için bastırıyor!

Altay Bayındır'a şans doğdu!

Stefano Pioli, eski yuvasına geri döndü!

Jadon Sancho, Juventus ile anlaştı!

Newcastle United, Elanga'yı açıkladı!

Crystal Palace, Avrupa Ligi'nden men edildi

Ruben van Bommel babasının izinden ilerliyor
