HOŞGELDİN Muslera!
Galatasaray'da Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder takımla birlikte çalıştı.
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen idmanda sarı-kırmızılı futbolcuların, koşuların ardından dar alanda pas çalışması yaptığı bildirildi. İdmanın şut çalışmasıyla tamamlandığı ifade edildi.
Galatasaray'da Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in takımla birlikte çalıştıkları açıklandı.
Sakatlığı geçen Semih Kaya ve kampa katılan Felipe Melo'nun, takımdan ayrı olarak salon çalışmasının ardından sahada fizik kondisyon çalışması yaptığı, karın alt adalesinde ağrısı bulunan Emmanuel Eboue'nin ise antrenmanın ilk bölümünün ardından salonda fizyoterapist eşliğinde çalıştığı vurgulandı.
Sarı-kırmızılı takım, İspanya'nın Malaga takımıyla oynayacağı hazırlık karşılaşması için yarın sabah özel uçakla İzmir'e gidecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Burnley geriden geldi, 16 maçlık hasreti bitirdi

Lazio, Bologna'yı penaltılarda geçti

Nottingham ve Wolverhampton yenişemedi

Avrupa Süper Ligi projesi resmen bitti: Real Madrid de çekildi

Emil Holm'dan Kenan Yıldız itirafı

Marcus Rashford, Atletico Madrid maçında yok

Como, Napoli'yi penaltılarda eledi

Vincenzo Montella'dan Inter'e ziyaret

Muhammed Salah için flaş transfer iddiası

UGİK'26 kapsamında "Ufkun Ucunda İş Yapmak" paneli düzenlendi




















