Hollanda'da gündem Yolanthe Cabau
Wesley Sneijder'ın eşi Yolanthe'nin Hollanda'daki evini aldığından çok ucuz bir fiyata satması ülke basınında gündem oldu.
Galatasaray'da forma giyen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'ın eşi Yolantha Sneijder-Cabau, Hollanda'da 120 bin Euro kayba uğradı. Hollanda'da Volendam'daki evini satan Yolanthe, bu satıştan tam 120 bin Euro kaybetti. 2008 yılında yaklaşık 260 bin Euro'ya evi satın alan Yolanthe, bu evde eski sevgilisi şarkıcı Jan Smit ile birlikte yaşıyordu.
Hollanda basınında çıkan habere göre, artık bu evi çok az kullanan Yolanthe Sneijder-Cabau, evi satmaya karar verdi. Göl kenarında yer alan ve eşsiz bir manzarası olan evi, aldığından çok daha ucuz bir fiyata satılması ise, Hollanda basınında gündem oldu.
5 odası, terası, 3 yatak odası ve bahçesi bulunan ev, 140 bin Euro'ya Hollandalı bir şarkıcıya satıldı. Sneijder çiftinin, Amsterdam'da kanal yakınında bir ev almayı planladığı belirtilirken, yeni evin çok daha ucuz olacağı iddia edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham, Igor Tudor'u açıkladı

Pochettino: "Bu seviyedeki oyuncuları yönetmek kolay değil"

Khephren Thuram, Inter kadrosunda yok!

Manchester United'da Andre Onana için veda kararı

Dortmund evinde 3 puanı 4 golle aldı

Lider PSV'ye Volendam şoku!

Arbeloa'dan Hansi Flick'e 4-0 yanıtı!

Tottenham'da Igor Tudor sürprizi!

Khephren Thuram, Inter maçını kaçırabilir!

Hakan Çalhanoğlu, derbiyle geri dönüyor!


























