Hollanda ekolünü ‘Keser’ geçer!
Tomas Ujfalusi’nin yerine sportif direktörlük görevine getirilen Erdal Keser'in teknik adam raporu ortaya çıktı.
Milliyet
Tomas Ujfalusi’nin yerine sportif direktörlük görevine getirilen Erdal Keser, başkanımız Ünal Aysal ve yönetimine yeni teknik adamın Alman ekolünden olması yönünde rapor verdi.
Sarı-kırmızılılarımızın Alman teknik adamlarla önemli başarılara imza attığının altını çizen ve şu andaki takım yapısının da alman bir çalıştırıcı ile başarıya ulaşacağını iddia eden Keser, özellikle Thomas Tuchel isminin üzerinde yoğunlaştı.
Bernd Schuster’in Türkiye’yi tanıması başkan Aysal’ın bu isme odaklanmasına neden olurken Alman teknik adamın Beşiktaş’taki kötü dönemi ise camianın bu isme mesafeli durmasına neden oluyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'a Bournemouth çelmesi!

Lens'ten zirve yarışında beş gollü net galibiyet!

Leipzig, Hoffenheim karşısında gol oldu yağdı!

Arda Güler'den Alex de Souza itirafı!

Guti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler!

Uli Hoeness: "Kane için 150 milyon euro öderim"

Dortmund'dan sakatlanan Emre Can'a yeni sözleşme

Zaniolo, beklediği haberi alamadı!

Modric'ten büyük jest: "Tereddüt etmedim"

Milan'da Modric ile devam kararı























