"Hocam şans verdiği takdirde..."
Furkan Özçal, Galatasaray'ın gündemini değerlendirirken forma şansı ile ilgili de açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ımızda bir türlü beklediği forma şansını bulamayan Furkan Özçal, Galatasaray Televizyonu'na konuştu.
İşte Furkan'ın sözleri:
"Sivasspor maçı bizim için çok önemliydi, iyi de olduğumuzu düşünüyorum, başarılı olduğumuz için çok mutluyuz.
Takım içindeki arkadaşlık çok iyi, güzel bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Sahada da gösterdik bunu, inşallah böyle devam eder.
Arsenal zor bir deplasman tabii ki, iyi bir takımla mücadele edeceğiz, inşallah oradan da 3 puanla döneceğimizi ümit ediyorum.
Şampiyonlar Ligi Galatasaray'a yakışan bir kulvar, umarız Türkiye’yi, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz ve 3 puanı alıp döneceğiz.
Kendi adıma konuşmak gerekirse, çalışıyorum, her zaman elimden geleni yapıyorum. Hocam şans verdiği takdirde tam kapasiteyle yer alacağım takımda ama tabii ki hocamızın takdiri."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi




























