Hızlandık! Orta saha ve defans...
Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Kevin Prince Boateng transferinde mesafe alan yönetim, Serdar Aziz için de Bursaspor'a yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
NTV SPOR

Schalke ile sözleşmesi feshedilen 28 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor.
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olmasından dolayı avantajlı oldugu transferde Boateng'e yıllık 3 milyon euro ödenmesi planlanıyor. Boateng ile anlaşma sağlanması halinde oyuncunun sözleşmesinde başarı bonusları da yer alacak.
Serdar Aziz için 2 milyon Euro + 3 oyuncu
Stoper için de girişimlerini sürdüren yönetim, Bursaspor'dan Serdar Aziz için yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun transfer listesinin üst sıralarında yer alan savunmacı için daha önce yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı. Ancak Galatasaraylı yöneticiler, yeşil beyazlı kulube yeni bir öneri sunacak. Serdar Aziz için 2 milyon euro'nun yanı sıra 3 oyuncu teklif etmeyi düşünen Galatasaray, Bursaspor'dan olumlu yanıt almak amacında.

Kaleci arayışları sürüyor
Gectiğimiz sezon yedek kaleci konusunda Sinan Bolat ve Eray İşcan'dan istediği verimi alamayan Galatasaray, Gökhan Değirmenci ve Hakan Arıkan'ı gündeminde tutuyor. Gökhan için yapılan temaslardan olumlu cevap alan yonetim, Trabzonspor ile anlaşamaması halinde Hakan Arıkan için de girişimde bulunacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
