Hıncal Uluç'tan flaş Dursun Özbek iddiası
Hıncal Uluç, Dursun Özbek, Jan Olde Riekerink ve Ayhan Akman'a sert eleştirilerde bulundu.
Spor basınının duayen isimlerinden Hıncal Uluç, A Spor ekranlarında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile ilgili flaş bir iddiada bulundu.
Uluç, Dursun Özbek'in Riva ve Florya'nın satışından gelen parayı düşük bedelle bankalardan tahsil etmeye çalıştığını söylerken; "Adamın işi Riva ile Florya'yı satmak, onu da satamadı, eline yüzüne bulaştırdı. 508 milyonluk anlaşmayı, 300 bin liraya kırdırmaya çalışıyor, onu da bozduramıyor. Bu adam Galatasaray'ın başkanı" dedi.
"DURSUN ÖZBEK KİM?"
Dursun Özbek'in Galatasaray başkanı olabilecek seviyede olmadığını belirten Hıncal Uluç, "Dursun Özbek kim? Tepeden inme Galatasaray başkanı mı olur? Levent Nazifoğlu'nu saymıyorum zaten, o hiç yok. Hiçbir şey bilmeyen, Galatasaray'ı bilmeyen bir adamı getirdiler" diye konuştu.
Jan Olde Riekerink'e sert eleştiriler yapan Uluç, "Riekerink futbolu bilmiyor, bilmiyor adam kardeşim. Hadi Riekerink'i getirdin, bari yanına bir yardımcı getir. Ayhan Akman ne anlar? Galatasaray'da en nefret edilen adam anketi yapsınlar, Ayhan 1. olur. Ne başarısı var. O da Alp Yalman'ın arkadaşı" yorumunda bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer

Zeki Çelik'ten transfer ve Kenan Yıldız itirafı!

Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceği için açıklama

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!


























