Herşey Mata'ya bağlı
Galatasaray'la günlerdir adı anılan Arshavin transferi için yeni bir hamle peşinde olan yönetimin Arsenal'in Mata'yı alma ihtimali üzerine yeniden harekete geçtiği iddia edili.
Sabah
Sabah gazetesinin haberine göre bu transfer için Londra'ya gidecek olan Başkan Ünal Aysal'ın Arsenal'in Mata'yı alma ihtimali üzerine pazarlık masasına oturacağı belirtildi.
İşte Sabah gazetesinin o haberi:
Reyes-Forlan-Ujfalusi için çıktığı Madrid seferinden sonuç elde eldemeyen ve sadece Çek savunmacı ile anlaşma sağlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu kez de Arshavin ve Eboue için özel jetiyle Londra'ya çıkarma yaptı. İngiliz kulübünün düzenlediği dörtlü turnuvayı (Emirates Cup) izlemek için Brüksel üzerinden Londra'ya giden Galatasaray Başkanı, Rus yıldız için pazarlık masasına oturacak. Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Valencia'lı Juan Mata'nın transferi gerçekleştiği takdirde bir yıl sonra serbest kalacak olan Arshavin'in satışına onay vermeyi planlıyor.
Valencia, Mata için Arsenal'den 22 milyon Euro istiyor. Galatasaray 15 gündür peşinden koştuğu Rus yıldız Arshavin için Arsenal kulübüne 10 milyon Euro teklif etmiş ancak Londra kulübü kapıyı 16 milyon Euro'dan açmış ve rakam ilk görüşme sonrasında 14 milyona düşmüştü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick























