"Herkes kendi işine baksın"
Galatasaray'ın yeni transferi Lukas Podolski, bazı eleştirilere katılmadığını bildirdi
Galatasaray'ın yeni transferi Lukas Podolski, Sarı-Kırmızılı takımı tercih etmesi yönündeki eleştirilere katılmadığını açıkladı.
Avrupa'nın önemli ekiplerinden birine geldiğini söyleyen Podolski, “Galatasaray Avrupa'da kupalar kazandı. Köklü bir takım. Gelişimde tabii ki İstanbul'un da etkisi var. İnsanlar aldığım kararı eleştirebilir, ancak iyisi ile kötüsü ile bu tercih benim hakkım. İnsan kendi kararını kendi vermeli, ben böyle yapıyorum. En iyi yere geldiğimi düşünüyorum. Lütfen herkes kendi işine baksın.” ifadelerini kullandı.
Geçen sezon kiralık olarak oynadığı İnter'e oranla Galatasaray'da çok daha başarılı olacağına inandığını belirten 30 yaşındaki yıldız, düşüncelerini şöyle aktardı:
“Hiçbir şeyin hiçbir yerde garantisi yok. Benim biraz gaza basmam lazım. Basacağım da. Bu bir hazırlık dönemi, geçtiğimiz yılda hazırlıklar kısa tutulmuştu ve iyi çalışamamıştım. İnter'e geldiğimde devre arası kısa turnuvalardan ibaretti. Şimdi 4 haftalık bir hazırlık dönemi var, bu da benim için iyi. Yavaş yavaş bir şeyler çıkıyor. Günde iki kez çalışıyoruz ve iyi gidiyoruz. Fit olmak için buradayız.”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakibi Aston Villa, kabustan uyanamadı!

Beşiktaş'ın rakibi, Galatasaray'ın rakibini devirdi

Can Uzun duble yaptı, Frankfurt üç golle kazandı




















