Herkes, G.Saray'ı konuştu
Interpress tarafından düzenli olarak yapılan araştırmada Temmuz ayında Galatasarayımızın en çok konuşulan takım olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok Galatasaray’ın adının geçtiği ortaya çıktı.
Düzenli olarak hazırlanan raporda, Süper Lig’de sezonu ikinci olarak tamamlayan sarı kırmızılı kulübün faaliyet gösterdiği tüm spor dalları dahil 6.843 haberde isminin geçtiği belirlendi.
Interpress tarafından düzenli olarak yapılan araştırmada Temmuz ayında ikinci sırada Fenerbahçe toplam 6.663 haberle yer alırken, Türkiye Süper Ligi’nde üçüncü olarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş 6.525 haberle üçüncü sırayı aldığı belirlendi.
Aynı araştırmada Trabzonspor geride kalan Temmuz ayı boyunca yayınlanan 6.376 haberle dördüncü sırada yer alırken, 'Ayın Takımları' listesinde Bursaspor’un 2.669 haberle beşinci olduğu saptandı. Eskişehirspor’un 1.937 haberde isminin geçtiği saptanırken, toplamda 1.500 haberi geçen takımlar arasında ise Gençlerbirliği, Sivasspor ve Kasımpaşa’nın üst sıralarda yer bulduğu görüldü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!
