Hepsi yalan o değil
Galatasaray Spor Kulübü, resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamayla basında çıkan bir çok ismi yalanladı.
Galatasaray Spor Kulübü, medyada yer alan transfer haberleriyle ilgili bir açıklama yayınladı. Sarı-kırmızılı ekiple ismi anılan bir çok yıldız futbolcu kulüpten yapılan açıklamayla yalanlandı.
Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bugün bazı haber bültenlerinde, internet sitelerinde ve yazılı basında birçok farklı oyuncunun ismi, transferleri konusunda kulübümüzle ilişkilendirilmiştir.
Sadece bugün medya organlarında yer alan isimlerden Dimitar Berbatov, Gonzalo Higuain, Alexandre Pato, Andrei Arshavin gibi birçok oyuncunun transferiyle ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Taraftarlarımızı resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken konuyu kamuoyunun bilgisine sunarız."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
HABER YORUM Galatasaray yaptığı bu açıklamayla son günlerde medyada ismi geçen ne kadar yıldız varsa hepsinin transferini yalanlamış oldu. Fakat bugün ve daha önceki günlerde medyada sıklıkla yer alan Nicklas Bendtner ismine dair bir açıklamama yapılmaması dikkat çekti. |

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor
























