Henry Onyekuru, transfer ateşini yaktı!
Galatasaray'ın ocak ayında yeniden kiralamayı planladığı Henry Onyekuru’ya CSKA Moskova ve Lokomotiv Moskova kulüpleri de talip oldu. Her iki Rus ekibi, Monaco yönetimiyle temasa geçerek, Nijeryalı futbolcuyu renklerine bağlamak istediklerini bildirdi.

Sezon başında 15 milyon Euro gibi yüksek bir rakama transfer edilmesine karşın Monaco’da sadece 4 maçta forma şansı bulduğu için ayrılma kararı alan Onyekuru ise hangi takımda oynamak istediğini menajeri William D’Avila’ya net biçimde ifade etti.
Monaco 2.5 milyon Euro istemişti
Nijeryalı futbolcu, geçen sezon forma giyip şampiyonluk yaşadığı Galatasaray’dan çok memnun kaldığını belirterek, D’Avila’ya şunları söyledi.
“Benim planlarımda Rusya kesinlikle yok. Galatasaray eğer Monaco ile anlaşırsa hiç düşünmeden İstanbul’a giderim. Ben orada yine sürekli oynayacağıma ve başarılı olacağıma inanıyorum.”
Monaco yönetimi, geçtiğimiz hafta içinde Onyekuru’nun 1.5 yıllık kiralama bedelini soran Galatasaray’a, “2.5 milyon Euro isteriz” cevabını vermişti. Bu transferin kasım sonunda çözüme kavuşması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
