Henry Onyekuru söz verdi
Galatasaray’ın genç hücumcusu Henry Onyekuru, taraftarlarına mesaj yollayarak, kötü sonuçları telafi edeceklerinin sözünü verdi.
Şampiyonlar Ligi ve ligde deplasmanda kötü sonuçlar alan Galatasaray’da yıldız oyuncu Henry Onyekuru, taraftara mesaj yolladı. Nijerya basınına konuşan Onyekuru, taraftarları mutlu edeceklerini belirterek, “Arkadaşlarım ve ben maksimum puanları toplayacağız. Antalyaspor maçıyla beraber puanları alacağız”
dedi.
Genç yıldız, “Galatasaray taraftarlarına yeniden galibiyetler alarak şu anki durumu telafi edeceğimizi göstereceğiz. Yeniden her alanda yarışlarda olacağız” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, Porto yenilgisine rağmen desteklerini ayırmayan taraftarlar olduğunu aktaran Onyekuru özel olarak teşekkür etti. Porto maçında da kötü ve şanssız bir mağlubiyet aldıklarından bahseden Onyekuru, başarı sözü verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi

Bayern Münih'te Luis Diaz fırtınası!

Juventus'ta büyük hayal kırıklığı: Jonathan David!

Antoine Griezmann: "Yedek kalmak istemem"

Milan, Parma deplasmanında avantajını koruyamadı!

Lider Arsenal, 90+4'te şoku yaşadı!

Juventus, derbide kilidi kıramadı

Marsilya, maç fazlasıyla zirveye kuruldu

Sevilla, Ruben Vargas ile Osasuna'yı devirdi!

Borussia Dortmund'a 90+7'de büyük şok!

























