Henry Onyekuru, sezon sonu dönecek!
Nijerya basını, Henry Onyekuru'nun sezon sonunda Everton'a döneceğini yazdı.

Sezon başında Everton'dan kiralık olarak transfer edilen ve Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Henry Onyekuru ülkesinin basınında manşetleri süslüyor.
Son olarak derbide attığı golle takımına büyük katkı yaptığı yazılan Onyekuru için haber yapan all Nigeria soccer sitesi oyuncunun lig biter bitmez Everton'a döneceğini belirtirken, iddianın sahibi gazeteci Ibukun Italoye genç yeteneğin çalışma izni problemini çözer çözmez Marco Silva'nın en büyük silahlarından biri olacağını vurguladı.
"HEM CENK'İN HEM DE WALCOTT'UN ÖNÜNDEYDİ"
Haziran ayında yapılacak olan Afrika Kupası turnuvasında Nijerya Milli Takımı'nın hocası Gernot Rohr'un en güvendiği oyuncuların başında geldiği belirtilen Onyekuru'nun Premier Lig'de oynaması için sürekli olarak milli takıma çağrılması gerektiği anlatılırken, Rohr'un bu durumu yakından takip ettiği ve Onyekuru için elinden gelen çabayı sarfedeceği yazıldı.
Haberde ayrıca Galatasaray'da 37 maçta 12 gol 2 asist yapan 21 yaşındaki Nijeryalı kanat forvetin, önümüzdeki sezon Walcott ve Cenk Tosun'u geride bırakacağı iddia edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de Antonio Rüdiger sakatlandı

Thomas Frank'ten "Mola" önerisi!

Postecoglou: "Heyecan verici futbolu seviyorum"

Manchester derbisinde kale Altay Bayındır'ın!

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Arne Slot'tan Chiesa için açıklama!

Adrien Rabiot'tan Jonathan Rowe itirafı!

Premier Lig'de ayın oyuncusu Grealish

Chelsea'ye Delap'tan kötü haber!

Manchester City, Donnarumma'ya kavuştu!
