Henry Onyekuru, Monaco'ya transfer oluyor!
Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Galatasaray'da geçiren Henry Onyekuru, Monaco ile 5 yıllığına anlaştı.

Galatasaray'ın geçen sezon şampiyonluğunda pay sahibi isimlerden olan Henry Onyekuru, Monaco'ya transfer oluyor.
L'Equipe gazetesinin haberine göre geçen sezonu kiralık olarak Galatasaray'da geçiren Nijeryalı futbolcu, Monaco ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Genç futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek üzere Fransa'ya gitti.
ONYEKURU'NUN BONSERVİSİNE 15 MİLYON EURO
Monaco, Onyekuru transferi için Everton'a 15 milyon euro bonservis ücreti ödeyecek. 22 yaşındaki futbolcu, Everton'da takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Transferin kısa bir süre içinde resmiyete dökülmesi bekleniyor.
Yeni sezonda Monaco forması giyecek olan Onyekuru, geçen sezon Galatasaray ile 44 maç 16 gol ve 6 asist üretirken sarı kırmızılı forma ile 2 kupa sevinci yaşadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!

Bologna taraftarı, Immobile'yi coşkuyla karşıladı!

Bayer Leverkusen'de Bakayoko için geri sayım

Kolo Muani için transfer görüşmesi!

Bayern Münih, Trossard'ı listeye ekledi!

Lamine Yamal'ın yeni yaş dileği: Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi!

West Ham, Diouf transferinde mutlu sona ulaştı

Garnacho, Suudi Arabistan'ı reddetti!

Douglas Luiz için Everton ve Fulham devrede

Real Madrid'de Nico Paz kararı
