Henry Onyekuru gelirse, Ryan Babel "Joker" olacak
Hücum anlamında birçok alternatifi düşünen Galatasaray Teknik Direktörü Terim, aynı mevki gibi görünen Babel ile Onyekuru'yu bir arada oynatmanın planlarını kuruyor. Bu nedenle iki futbolcuyu da takımda görmek istiyor
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Babel planı belli oldu. Hollandalı oyuncunun transfer edilmesine karşın, Onyekuru'yu da isteyen Terim'in, tecrübeli futbolcusunu ikinci forvet gibi oynatmak istediği öğrenildi.
Terim'in, Babel'in hücum bölgesinde farklı pozisyonlarda oynama kabiliyetinden dolayı ihtiyaca göre hareket edeceği, Onyekuru'nun yeniden kiralanması halinde de 10 numara pozisyonu da dahil olmak üzere çeşitli yerlerde görev almasının düşünüldüğü belirtildi.
Tecrübeli futbolcunun bu nedenle transferini çok isteyen Terim'in, Babel'le beraber hücumdaki etkinliklerinin daha da artacağına inanıyor. Babel'in bonservisinin elinde olması ve kalitesi, "fırsat transferi" olarak değerlendirilmesine neden oldu.
Diğer taraftan Onyekuru konusunda da Galatasaray'da yüzleri güldüren gelişmeler oluyor. Nijeryalı futbolcunun Everton'da oynama olasılığının zora girmesi ile beraber Afrika Kupası'nda iyi bir turnuva geçirmemesi, Cim-Bom'un elini güçlendirdi.
Bu futbolcudan para kazanma ihtimalinin zorluğu, kiralama olasılığını da artırdı. Bu durum da Galatasaray'ın şansını yükseltti. 
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Acun Ilıcalı, Galatasaray'dan transfer istiyor!

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!

























