Hazırlıklar tamamlandı
Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Webaslan.com
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde üç grup hâlinde 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştiren sarı kırmızılı takım, ardından performans uzmanı Scott Piri yönetiminde ısınma ve açma - germe hareketleri yaptı. Ana bölümde ise taktik çalışmalar üzerinde durulduğu belirtildi.
Çağlar Birinci ise tedavisinin ardından takımdan ayrı çalıştı.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maç için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"


























