Hazırlıklar tam gaz!
Yurtdışı kampını tamamlayıp yurda dönen Galatasarayımız, hazırlıklarını Florya Metin Oktay tesislerinde sürdürdü.
Galatasaray.org

Teknik direktörümüz Fatih Terim, yardımcıları Ümit Davala ile Hasan Şaş ve kaleci antrenörümüz Claudio Taffarel yönetiminde yapılan antrenman, oyuncuların ısınma hareketleriyle başladı. Tam kadro gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde top kapma egzersizleri yapıldı.
Pazar akşamı oynanan Inter maçına ilk 11'de çıkan oyuncuların rejenerasyon idmanını tamamlamasının ardından kalan oyuncular, dar alanda çift kale maçta yer aldılar.
Galatasarayımız, yeni sezon hazırlıklarını yarın saat 19.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına açık ve taraftara kapalı olarak yapacağı idmanla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'da Gio devrimi!

Chelsea, 2 dakikada tur biletini kaptı!

Arda Güler asist yaptı; Real Madrid seriyi sürdürdü!

Brighton, Diego Gomez ile rahat turladı!

Milan, sahasında 3 golle turladı!

Zaniolo attı; Udinese turladı!

Cagliari, Frosinone'yi rahat eledi!

Barcelona, Rashford'un bonservisi için harekete geçti!

Lamine Yamal için Ballon d'Or tepkisi!

Didier Deschamps: "Dembele, Ballon d'Or'u hak etti"
