Hazard çocuğu tekmeledi!
İngiltere'de Chelsea'nin Belçikalısı Hazard'ın top toplayıcı çocuğa yaptığı hareket konuşuluyor.

Chelsea ile Swansea City arasındaki İngiltere Lig Kupası Yarı Final mücadelesinde, Maviler'in kupadan elenmesinden çok Eden Hazard'ın top toplayıcı çocuğu tekmelemesi konuşuldu. Maçın hakemi Chris Foy, tereddüt etmeden 22 yaşındaki oyuncuya kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı.
Maçın 79. dakikasında ismi Chris Morgan olan top toplayıcıdan topu almaya çalışan Hazard, Mogan'ın ısrarla topu vermemesi üzerine sertleşti ve genç top toplayıcıya tekmeler savurdu.
Olay sonrasında Morgan'ın acı çektiği görülürken, Chris Foy asistanının uyarısıyla kırmızı kartını çıkardı. Maç sınrasında mikrofonlara konuşan Swansea City'nin defans oyuncusu Ashley Williams, "Demba Ba top toplayıcının topu vermediğini söyledi. Onu çocuğu tekmelerken gördüm ve kimsenin bunu genç birisine yapmaya hakkı yok" ifadelerini kullandı.
Swansea Teknik Direktörü Michael Laudrup, takımın top toplayacılara top sakalaması yolunda direktif vermediklerini belirterek, "Sanırım topla birlikte bir darbesi oldu. Geriye düşmüşken oyuncular bu tip reaksiyonlar verilebiliyor" dedi.
Chelsea ise resmi twitter hesabından, "Futbol çılgınlığa mı gidiyor? Hazard topu geri vermek yerine onun üstüne yatan top toplayıcının altındaki topa vurduğu için oyundan atıldı" mesajını göndererek oyuncusunu savundu.
Eden Hazard'ın bu hareketinden sonra kaç maç ceza alacağı merakla bekleniyor.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!

Cristhian Mosquera, Arsenal'e "evet" dedi!

Jota'nın kaybından sonra Ronaldo'dan duygusal açıklamalar

Bayern Münih'ten Rashford sürprizi!
