Hayırdır! Ayıbınız mı var korkuyorsunuz
Galatasaray 2. Başkanı’nın, Ali Koç ile Hüsnü Güreli arasındaki üç saatlik görüşmede konuşulanları bildiğini ima etmesi, Riva’da tansiyonu iyice yükseltti.
Abdürrahim Albayrak, derbi sonrası kameralar karşısına geçip “Arkadaşlar bildiğim birçok şey var. Bana söylenen birçok şeyler var. Türk futbolu adına, Türk futbolunun markası adına üzgünüm. Zamanı gelince çok şey paylaşacağım” ifadelerini kullanmıştı.
Galatasaray 2. Başkanı’nın, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile TFF Başkanı Hüsnü Güreli arasındaki üç saatlik görüşmede konuşulanları bildiğini ima etmesi, Riva’da tansiyonu iyice yükseltti.
∂ Ayrıca Albayrak’ın Galatasaray-Konyaspor maçındaki VAR görüşme kayıtlarının istemelerine rağmen verilmediğini ancak bu kayıtların ellerinde olduğunu telaffuz etmesi kafaları karıştırdı. Ses kayıtlarının dışarı sızmasının mümkün olmadığından emin olan Futbol Federasyonu, bunun ancak içeriden birisinin Albayrak’a sözlü olarak söylediğini düşünüyor.
Söz konusu maçta hakem ile VAR arasındaki diyalog medyaya yansımış, dönemin MHK Başkanı Yusuf Namoğlu da bu ifadeleri doğrulamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı























