Hatem'i bitiremedik! Açıkladı...
Denizli'nin transfer gözdeleri arasında yer alan Nice'nin yıldızı Ben Arfa konuştu.
- WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin transfer gözdeleri arasında yer alan Nice'nin yıldızı Hatem Ben Arfa, kulübünde kalacağını açıkladı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız 28 yaşındaki oyuncu, ayrılmayacağını bildirdi.
Rennes karşılaşmasının ardından Allianz Riviera koridorlarında özel açıklamalarda bulunan Fransız oyuncu, "Hiçbir tartışma, görüşme yok. Burada kalıyorum. Sezonun ikinci devresinde her şey daha güzel olacak. Nice'de mutluyum. Teknik direktörümüz Claude Puel bana güveniyor ve daha çok gelişmeme yardımcı oluyor. Muhteşem bir sezon geçirmeyi umuyoruz, çünkü bu camia her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.
Puel kısa bir süre önce Ben Arfa'yı Real Madrid'in dahi istediğini söyleyerek gündeme damga vurmuştu. Puel, "Büyük kulüplerin onun gibi bir oyuncuyla ilgilenmesi sürpriz değil. Duyunca şaşırmadım. Real Madrid gibi bir kulüp bile onu takip ediyor" ifadelerini kullanmıştı.
Bu sezon Ligue 1'de 18 maçta görev alan Hatem Ben Arfa, 7 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.
Ben Arfa delik deşik ediyor👇 pic.twitter.com/6LcHUTcIA2
— Sporx Ekstra (@sporxekstra) 4 Ocak 2016Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG liderlik koltuğunda derin bir nefes aldı!

Atletico Madrid, 90+4'te uyandı!

Pep'ten Leeds taraftarlarının oruç saygısızlığına yanıt

Manchester City'den amansız takip!

3-0'dan 3-3 yapıp 90+3'te yıkıldılar!

Barcelona, zorlu virajı döndü; koltuğu korudu

Samsunspor'un rakibi Vallecano'dan Bilbao'ya çelme!

Hull City, Matty Crooks ile üç puanı aldı!

Bournemouth ve Sunderland yenişemedi

PSG'den Nantes maçı için erteleme talebi!




























