Hasan Şaş'tan Tottenham yorumu: "Tedirginim"
Galatasaray, Tottenham ve Samsunspor ile iki zorlu karşılaşamaya art arda çıkacak. Hasan Şaş, bu maçlar öncesi yorumlarda bulundu.
Yeni Açık Youtube kanalında Hasan Şaş, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.
Şaş'ın açıklamaları şu şekilde:
"BEN BİRAZ ÇEKİNDİM
"Tottenham'ın kadrosunda sakat oyuncular var ama son Aston Villa karşısında hiç sakat varmış gibi oynamadı. Unai Emery'nin takımını ikinci yarıda kendi sahasına hapsedip 4 gol atmak kolay değil. Ben biraz çekindim. Galatasaray kaleyi gitmeye seven Tottenham da gelmeyi seven bir takım."
"RUS RULETİ OLUR"
"Galatasaray çift forvet oynarsa Rus ruleti olacak. Bence Avrupa Ligi'nde haftanın en zevkli maçı olacak. Gollü ve pozisyonlu bir maç bizi bekliyor. Galatasaray, çift santrforla oynadığı taktirde orta sahada pozisyon kaybı olacak, geriye dönüşlerde sıkıntılar olacak. Lucas Torreira ve Davinson Sanchez kaçıncı dakikaya kadar baş edebilecek?"
"KARAMSAR DEĞİLİM AMA TEDİRGİNİM"
"Tottenham ve Samsunspor hem dikine oynayan hem de defans arkasına pas atan ve bunları boşa yere atmayan iki takım. Samsunspor'un 2. sırada olması tesadüf değil. Samsunspor, ligde dikine koşu kalitesi ve pas kalitesi en yüksek takımlardan. Yani birisi Tottenham, diğeri küçük Tottenham. İkisi de aynı oyunu oynuyorlar. Galatasaray'ı zor bir dönem bekliyor. Çok karamsar olmak istemiyorum ama tedirginim." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gasperini'den Fenerbahçe için açıklama

Barcelona'da tarihi başlangıç: Raphinha

Lamine Yamal için iddialı Ballon d'Or mesajı!

Kylian Mbappe: "Ballon d'Or'dan daha önemli"

Mykhaylo Mudryk'ten kötü haber!

Giovanni van Bronckhorst: "Yamal'a tapıyorlar"

Real Madrid'den Arda Güler kararı!

Crystal Palace'tan Ismaila Sarr açıklaması!

Kevin de Bruyne'den fiziksel durumu ile ilgili eleştirilere sert yanıt

Chelsea'den Leeds'e gol yağmuru!

























