Hasan Şaş: "İki kulvar zordu"

Galatasaray'ın Sivasspor karşısında teknik sorumlu olarak görev yapan antrenörü Hasan Şaş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.  

Anadolu Ajansı
Hasan Şaş: "İki kulvar zordu"
Galatasaray Futbol Takımı Antrenörü Hasan Şaş, Spor Toto Süper Lig'de hak ettikleri bir şampiyonluk kazandıklarını ifade etti.

Sivasspor ile yaptıkları maçta teknik direktör Fatih Terim'in cezası nedeniyle sarı-kırmızılı takımın başında bulunan Hasan Şaş, karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, elde ettikleri şampiyonluğun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Puan avantajlarına rağmen geçen haftaki Gaziantepspor mücadelesinde biraz stres yaşadıklarını anlatan Şaş, "Stresi, bu maça pek yansıtmamaya çalıştık, daha iyi hazırlandık. Bence hak ettiğimiz bir şampiyonluk yaşadık çünkü Şampiyonlar Ligi çok ağır bir lig. İki kulvarda yarışmak çok zordu. Hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Türkiye liginde çok başarılı olduk ve hak ettiğimiz bir şampiyonluk aldık. Galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop ise, "Ligin ilk devresinde inişli çıkışlı dönemimiz oldu. Ben dahil yeni çok oyuncu vardı. Ancak birbirimize alıştık. Şampiyonlar Ligi'nde ve ligdeki son 7-8 haftada bunu gösterdik. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Şampiyonluğumuzda onların da çok büyük katkısı olduğunu biliyoruz" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler