Hannover'den izin isteyecek!
Galatasaray'ın listesindeki golcü futbolcu, bugün menacerini de yanına alarak Hannover yönetimiyle görüşecek ve kulübe gelen transfer tekliflerinin bir an önce değerlendirmeye alınmasını talep edecek.
Fanatik
Takımı Hannover’de forma şansı bulamayan tecrübeli golcü, menacerini de yanına alarak kulüp yöneticileriyle bir araya gelecek. Mevlüt’ün isteği, kendisine gelen transfer tekliflerinin bir an önce gündeme alınması. Bu tekliflerden birinin de Galatasaray’dan geldiği belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar, sezon başında 3.3 milyon Euro ödenerek alınan Mevlüt’ü, kiralık olarak renklerine bağlamayı hedefliyor.
‘EURO 2016’da olmalıyım’
Mevlüt’ün yönetimle yapacağı görüşmede, “EURO 2016’da ülkemin formasını giymek istiyorum. Bunun için sürekli oynayacağım bir takıma gitmeliyim” diyeceği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!



























