Hannover 96'dan Galatasaray'a bir kez daha tehdit: Köhn
Hannover 96, Derrick Köhn'ün ödenmeyen taksitleri için bir kez daha Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etme tehdidinde bulunduğu belirtildi.
Hannover 96 Kulübü, Derrick Köhn'ün ödenmeye taksitleri konusunda Galatasaray'ı bir kez daha FIFA'ya gitmekle tehdit etti.
Bild'in haberine göre; Galatasaray, Derrick Köhn için üzerinde anlaşmaya varılan 4 milyon euro'luk bonservisin 2.5 milyon euro'dan fazlasını henüz ödemedi. Hannover 96 bunun üzerine Galatasaray'a bir uyarı daha geçti.
YENİ ÖDEME PLANI TALEBİ
Galatasaray, Köhn için kalan 2.5 milyon euro'luk borcu yeniden taksitlendirmek için Hannover ile uzlaşmaya çalıştı.
Alman kulübü ise bu teklifi geri çevirdi ve FIFA'da Galatasaray'a karşı yasal bir işlem başlatmakla tehdit etti.
GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI
Galatasaray, Alman sol beki geçtiğimiz sezonun devre arasında 3.35 milyon euroya kadrosuna kattığını açıkladı.
25 yaşındaki sol bek sarı kırmızlı formayı toplamda 18 kez giydi ve 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede






















