"Hamzaoğlu'nu çok mu abarttık"
Ali Atıf Bir, Galatasaray hakkında gazetesindeki köşesinden dikkat çeken ifadeler kullandı.

Galatasaraylı kimliği ile tanınan İletişim uzmanı Ali Atıf Bir, Bugün gazetesindeki köşesinde sarı-kırmızılı takıma dair dikkat çeken ifadeler kullandı:
"Galatasaray Dursun Özbek başkan olduğundan bu yana iyi yönetim sinyalleri vermiyor. Kötü iletişim, kötü yönetimin en büyük göstergesi.
Benfica, Atletico Madrid, Astana Şampiyonlar Ligi’nde dişimize göre rakipler izlenimi veriyor. Tabii ki Galatasaray iyi olsaydı.
Galatasaray çok kötü. Hamza Hamzaoğlu hiçbir şeye hakim gibi görünmüyor. Takım takım gibi görünmüyor. Melo, Burak, Sneijder sorunları bu kadar uzamışken nasıl takım olarak görülebilir ki?
Muslera’daki form kaybını ise anlamak zor. O form kaybıyla hâlâ niye ilk on birde onu anlamak daha da zor.
Bazen diyorum ki “Hamza Hamzaoğlu’nu çok mu abarttık!” Şu haliyle Galatasaray ona büyük geldi izlenimi veriyor. Zafer sarhoşluğu içinde yönetim sorunlarını göremedik galiba. Bir de kardeş takviyeli Dursun Özbek kötü yönetimi eklenince sorun ikiye katlandı, bugünlere geldik.
Galatasaray önce futbolcularla sorununu çözemez, sonra yönetimde bir tutarlılığa ulaşmaz ise dişimize gibi görünen grupta nal toplarız, ligi de ancak ilk beşte bitirsek öper alnımıza koyarız. Sezon sonuna kadar Hamzaoğlu görevde kalabilirse tabii ki..."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Neil El Aynaoui, Roma Yolcusu!

Manchester United tarihinin en pahalı transferleri

Barcelona, Ter Stegen için çözümü buldu

Real Madrid'te, Rodri dışında çılgınlığa yer yok!

MANU'dan 82 milyon euro'ya transfer!

Luis Diaz transferinde sıcak gelişme!

Real Madrid yine gelir rekoru kırdı

Milan, Estupinan için Brighton'a ilk teklifini yaptı

Napoli, Lorenzo Lucca'yı satın alma opsiyonuyla kiraladı
