Hamzaoğlu'ndan tam 6 değişiklik!
Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor mücadelesinde kadroya ciddi bir rotasyona gitti.
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor mücadelesinde kadroya ciddi bir rotasyona gitti. Sarı-kırmızılılarda Fenerbahçe karşısında sahaya çıkan kadrodan tam 6 isim birden değişti.
Defansın ortasında sezon başından bu yana formayı kimseye kaptırmayan Hakan Balta yedek kulübesine çekilirken, Chedjou ise 18 kişilik kadroda yer almadı. Hamzaoğlu Semih Kaya ve Jason Denayer ikilisini stoper olarak görevlendirdi. Sol bekte sakatlığı bulunan Carole'un yerine Kadıköy'de gol atan Olcan Adın formayı kaparken, sağda Sabri Sarıoğlu yine kadroda yer aldı.
JEM KARACAN İLK KEZ 11'DE!
Orta sahada Selçuk İnan'ın yanında Jem Paul Karacan bu sezon ilk kez ilk 11'de şans buldu. Sneijder'in cezalı olduğu haftada, Atletico Madrid ile oynanan mücadelede 30. dakika oyundan çıktığı anda taraftarla tartışan ve uzun süre dışarıda kalan Emre Çolak 11'e dahil olurken, Yasin Öztekin ve Lukas Podolski yine kanatlarda yerini aldı.
En uçta ise Umut Bulut kulübeye döndü ve sakatlığı geçen Burak Yılmaz 11'e yerleşti.
GALATASARAY'IN ESKİŞEHİR KADROSU...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!






















