Hamzaoğlu'ndan sonra Tudor'dan bir ilk!
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Gençlerbirliği karşısında sürpriz bir kadro tercihinde bulundu.
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'dan büyük bir sürpriz geldi. Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasındaki Gençlerbirliği maçına iki forvet oyuncusu ile çıkıyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Gençlerbirliği maçının 11'inde Bafetimbi Gomis ve Eren Derdiyok'a birlikte görev verdi.
Tudor, Eren Derdiyok'a bu sezon ilk kez 11'de görev verdi. Eren Süper Lig'de son olarak 19 Mayıs'ta Osmanlıspor karşısında sahaya 11 ile çıktı.
Galatasaray'ın, Gençlerbirliği karşısında üçlü bir savunma sistemiyle mücadele etmesi bekleniyor.
Galatasaray, Süper Lig'de çift forvetli bir sistemle en son 7 Kasım 2015'te Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynadığı maçta sahaya çıkmıştı. O dönem sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü ise Hamza Hamzaoğlu'ydu. Galatasaray, o karşılaşmada sahadan 4-3'lük yenilgiyle ayrıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'de Max Dowman'ın cezası onandı! 3 maç yok!

Manchester United'dan golcü hamlesi: Calvert-Lewin

Tren faciasından kıl payı kurtuldu! Cucurella'nın eşinden açıklama

Crystal Palace'a Ismaila Sarr'dan kötü haber!

Mourinho'dan Camavinga için kesin karar!

Barcelona'dan Pedro Porro harekatı! Laporta çok istiyor!

Manchester United'da Bruno Fernandes kararı

Ferdi Kadıoğlu, Manchester City maçıyla dönüyor

Ander Herrera'dan Mourinho itirafı

Yamal'ın babası önce tükürdü, sonra olayı büyüttü























