Hamzaoğlu'ndan fenere kapak! ''4 yapın...''
Ankara'da 3'üncü kupa zaferini parmaklarıyla gösteren takımın yanına giden Hamzaoğlu, "Sizler 4.yıldızı takmış tek takımsınız, size 4 işareti yakışır" dedi

Çifte şampiyon Galatasaray yeni sezona da kupayla başladı ve TFF Süper Kupa'yı müzesine götürdü. 1-0'lık Bursaspor galibiyetiyle üçlemeyi tamamlayan sarı-kırmızılı takım Başkent'teki Osmanlı Stadı'nda doyasıya kutlama yaptı. Kupa seremonisinin ardından basın mensuplarına toplu poz vermeye giden futbolcular, elleriyle 3 işareti yapmaya hazırlandı. Bunu gören teknik direktör Hamza Hamzaoğlu talebelerine, "Sizler Türkiye'de 4. yıldızı takmış tek takımsınız. Size 4 işareti yaparak poz vermek yakışır" diyerek takıldı.
MÜZEMİZE YENİLERİ GELECEK
Hocalarını dinleyen futbolcular bir ellerinde 4.yıldız için 4, diğer ellerinde 3 kupa için 3 işareti yaparak poz verdi. Saha içindeki bu coşku, soyunma odasında Hamza Hoca'nın ağzından çıkan, "Sezonu kupa ile bitirmiştik yenisini de kupa ile açtık. Sizlere teşekkür ediyorum. Bu daha başlangıç. İnşallah bu sezon da tüm kupaları alacağız. Sizlere inanıyorum. İki gün izni hak ettiniz. Salı görüşürüz"sözleriyle tavan yaptı. Ankara'da tribünde olan eşi Nergis Hanım, kızı Buse ve oğlu Ahmet Efe de soyunma odasına gelerek Hamzaoğlu'nu kutladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bruno Fernandes iddialara noktayı koydu: Serveti reddetti

Newcastle United, Sörloth'un peşinde

Vinicius Junior'un evinde yangın paniği

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi: Jorge Mendes devrede

Zenit'de Gerson, Brezilya'ya dönmek istiyor!

Mbappe'den Madrid–Paris karşılaştırması

Bruno Fernandes'ten transfer iddilarına net yanıt!

İtalya'da ayın oyuncusu Pulisic!

Bayern Münih, Köln'ün genç yıldızını radarına aldı!

Daniel Guzia'dan Vinicius Junior'a sert eleştiri!
