Hamzaoğlu'ndan fenere kapak! ''4 yapın...''
Ankara'da 3'üncü kupa zaferini parmaklarıyla gösteren takımın yanına giden Hamzaoğlu, "Sizler 4.yıldızı takmış tek takımsınız, size 4 işareti yakışır" dedi
Çifte şampiyon Galatasaray yeni sezona da kupayla başladı ve TFF Süper Kupa'yı müzesine götürdü. 1-0'lık Bursaspor galibiyetiyle üçlemeyi tamamlayan sarı-kırmızılı takım Başkent'teki Osmanlı Stadı'nda doyasıya kutlama yaptı. Kupa seremonisinin ardından basın mensuplarına toplu poz vermeye giden futbolcular, elleriyle 3 işareti yapmaya hazırlandı. Bunu gören teknik direktör Hamza Hamzaoğlu talebelerine, "Sizler Türkiye'de 4. yıldızı takmış tek takımsınız. Size 4 işareti yaparak poz vermek yakışır" diyerek takıldı.
MÜZEMİZE YENİLERİ GELECEK
Hocalarını dinleyen futbolcular bir ellerinde 4.yıldız için 4, diğer ellerinde 3 kupa için 3 işareti yaparak poz verdi. Saha içindeki bu coşku, soyunma odasında Hamza Hoca'nın ağzından çıkan, "Sezonu kupa ile bitirmiştik yenisini de kupa ile açtık. Sizlere teşekkür ediyorum. Bu daha başlangıç. İnşallah bu sezon da tüm kupaları alacağız. Sizlere inanıyorum. İki gün izni hak ettiniz. Salı görüşürüz"sözleriyle tavan yaptı. Ankara'da tribünde olan eşi Nergis Hanım, kızı Buse ve oğlu Ahmet Efe de soyunma odasına gelerek Hamzaoğlu'nu kutladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nicolo Zaniolo için geri dönüş açıklaması!

Barcelona, Galatasaray'a rotasyonlu gelebilir!

Manchester City için kabus senaryosu: Kulüpler çok sert ceza istiyor

Barcelona'da Joan Garcia ve Raphinha gelişmesi!

Arsenal, Arteta'nın sözleşmesini uzattı

Scott McTominay, İngiltere'ye dönmek istiyor!

Harry Kane'e Ballon d'Or için destek

Eduardo Camavinga'ya çifte destek!

Mourinho'nun zorlu sınavı: Arda, Bellingham, Vinicius ve Mbappe
























