Hamzaoğlu'ndan bir ilk!
Spor Toto Süper Lig'de Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kadroda bir ilke imza attı.
Spor Toto Süper Lig'de Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kadroda bir ilke imza attı.
Son haftalarda oyuna sonradan girmesine rağmen gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Sinan Gümüş'ü Başakşehir karşısında ilk 11'de görevlendiren Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çeken Umut Bulut'u ise yedek kulübesine gönderdi. Astana maçındaki pozisyon hataları ile büyük eleştiri toplayan Semih Kaya'yı da kesen Hamzaoğlu, sakatlık sürecini atlatan Chedjou'yu ilk 11'de sahaya sürdü.
Galatasaray'da ilk kez bir lig maçına 11'de başlayan Sinan Gümüş konusunda sarı-kırmızılı taraftarların istediği oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, dün akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek tesis duvarlarına pankartlar asmış ve bu pankartrlar arasında en dikkat çekeni "Sinan Gümüş atama bekliyor" olmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Son şampiyon Arsenal, üç golle üç puanı aldı

Inter, Curtis Jones'u kadrosuna kattı!

Can Uzun şov yaptı. Frankfurt, 11 golle kazandı!

Arsenal'den 60 milyon euroluk transfer: Ezri Konsa

Arsenal'dan Julian Alvarez hamlesi! Gönlündeki takım belli

Arsenal'e Bruno Guimaraes şoku!

Premier Lig'de yeni sezon Arsenal-Coventry maçıyla başlıyor

Manchester City'den Allan Elias hamlesi!

Jose Mourinho: "Arda Güler, Rodri olacak!"

Hull City'de büyük özlem sona eriyor!




























