Hamzaoğlu, o ruhu geri getirdi!
Galatasaray'da son iki maçta sadece puanlar kazanılmadı! Kulübeye demir atan Bruma ve Emre Çolak gibi isimler yeniden doğdu. Tepki gösterilen Selçuk ve Burak alkışlandı
Fanatik

Alınan başarılı sonuçların yanı sıra daha da önemlisi, Aslan’ın ruhunu tekrar yakalamasıydı. Tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularını adeta tekrar ayağa kaldırırken, takım içi rekabeti de artırdı.
Prandelli’nin şans vermediği ve devre arasında oynayabileceği bir takıma kiralanmak isteyen Bruma’yı Hamza hoca, son iki maçta da 11’de oynattı. Genç Portekizli, harika performansıyla coştu. Hep yedek olarak görülen Emre Çolak, kendisine verilen şansı çok iyi kullandı.
Terim döneminin oyun tarzı
Taraftarların sürekli tepki gösterdiği kaptan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, eski öz güvenlerini tekrar kazanarak, bu güçlerini sahaya da yansıtmayı başardı. Selçuk ve Burak, belki de uzun bir aranın ardından tribünlerden büyük destek gördü. Artık Cim Bom, eskisi gibi sürekli ofsayta kalmıyor, savunmayı daha iyi yapmaya çalışıyor, oyunu önde kurup, hücumcularıyla da rakip defansa baskı yapıyor. Fatih Terim döneminde göze hoş gelen oyun tarzı, tekrar yaratılmaya çalışılıyor.
Zaten Hamzaoğlu da Akhisar sınavının ardından, “Çırak ustadan öğrenir. Biz de Terim’den keyifli futbol oynamayı öğrendik” ifadelerini kullanmıştı.
"Prandelli'yi sadece Burak ve Selçuk uğurlamış"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lyon, küme düşürülmedi!

Real Madrid, Alvaro Carreras transferinde sona yaklaştı!

Ancelotti'nin oğlu Davide, teknik direktör oldu!

Ferland Mendy 10 milyon Euro'ya yolcu!

Gabriel Heinze, Arsenal'in antrenör ekibine dahil oldu

Liverpool'dan, Napoli'ye ret!

Barcelona, Szczesny ile nikah tazeledi!

Elanga'nın yeni adresi: Newcastle United

Endrick'e Avrupa'dan talipler var

Roma'nın yeni hedefi: Richard Rios
