Hamzaoğlu iki maç sonra 11'e aldı
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, iki maç aranın ardından ileri dörtlüsünü değiştirdi ve Yasin'i yeniden 11'de sahaya sürdü.
Webaslan.com
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın ligde oynadığı son Osmanlıspor ve Torku Konyaspor maçlarında Yasin Öztekin'i yedek kulübesinde oturturken, ilk 11'de Umut Bulut'a şans vermişti. Milli maç arasının ardından TT Arena'da Mersin İdmanyurdu ile karşılaşan Galatasaray'da Hamzaoğlu, yeniden Yasin Öztekin'i 11'e aldı. Bu kararın ardından sarı-kırmızılı takımın Mersin İdmanyurdu maçındaki ileri dörtlüsü Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski ve Burak Yılmaz şeklinde oluştu.
Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Medicana Sivasspor maçında da Yasin'i 11'de sahaya sürmüş ancak daha sonraki iki maçta 11'de oynatmamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"























