Hamzaoğlu: 'Hedefimiz galip gelmek'
Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları derbiyi kazanmak amacıyla Kadıköy'e gideceklerini söyledi.
Derbi müsabakasıyla ilgili GSTV'ye açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, hedeflerinin her maçtaki gibi galip gelmek olduğunu belirterek, "Kazanmak istiyoruz. Herkes biliyor ki Kadıköy'de kazanmak kolay olmayacak ama zoru başarmak bizim için çok önemli. İnşallah iyi bir maç oynayacağız. Futbolun güzelliklerini ortaya koymak, Kadıköy'e iyi bir mücadeleyle Fenerbahçe derbisini kazanmak için gideceğiz" diye konuştu.
Ligde ikinci sıradaki Beşiktaş'ın 3, üçüncü Fenerbahçe'nin ise 4 puan önünde bulunduklarının hatırlatılması üzerine sarı-kırmızılı teknik adam, şu ifadeleri kullandı:
"Şu anda avantaj yakalamış gözüküyoruz ama şampiyonluğu konuşmak için erken. 'Şampiyon olduk' diyemeyiz. Şu anda lideriz diye her şey bitmiş değil. Önümüzde çok zorlu maçlar var. Aynı ciddiyetle ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İnşallah sonunda gülen taraf biz oluruz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin





























