Hamzaoğlu: 'Hedefimiz galip gelmek'
Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları derbiyi kazanmak amacıyla Kadıköy'e gideceklerini söyledi.
Derbi müsabakasıyla ilgili GSTV'ye açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, hedeflerinin her maçtaki gibi galip gelmek olduğunu belirterek, "Kazanmak istiyoruz. Herkes biliyor ki Kadıköy'de kazanmak kolay olmayacak ama zoru başarmak bizim için çok önemli. İnşallah iyi bir maç oynayacağız. Futbolun güzelliklerini ortaya koymak, Kadıköy'e iyi bir mücadeleyle Fenerbahçe derbisini kazanmak için gideceğiz" diye konuştu.
Ligde ikinci sıradaki Beşiktaş'ın 3, üçüncü Fenerbahçe'nin ise 4 puan önünde bulunduklarının hatırlatılması üzerine sarı-kırmızılı teknik adam, şu ifadeleri kullandı:
"Şu anda avantaj yakalamış gözüküyoruz ama şampiyonluğu konuşmak için erken. 'Şampiyon olduk' diyemeyiz. Şu anda lideriz diye her şey bitmiş değil. Önümüzde çok zorlu maçlar var. Aynı ciddiyetle ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İnşallah sonunda gülen taraf biz oluruz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Enes Ünal yeniden Getafe'de

Manchester City, Jeremy Doku ile yeni sözleşme imzaladı

Barça'nın B planı: Mikautadze

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı

Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi!



























