Hamza Hoca'dan dev motivasyon! "Fark..."
Galatasaray'ın teknik patronu Hamzaoğlu, öğrencileriyle yaptığı toplantıda, “Balıkesir maçında sadece galibiyet değil, fark istiyorum.” diye konuştu
Kupadaki farklı Torku Konya galibiyetiyle kendine gelen Sarı-Kırmızılılar, seriyi ligde sürdürmenin planları içinde. Cim Bom bu doğrultuda pazartesi günkü Balıkesir maçının hazırlıklarına başladı.
Florya’da dün yapılan idman öncesi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, öğrencileriyle bir toplantı yaptı. 45 yaşındaki çalıştırıcı, “Arkadaşlar, Konya galibiyeti nedeniyle hepinizi kutluyorum. Bizim için çok güzel bir maçtı. Aramıza geri dönen Burak ve Hamit’e de hoş geldiniz diyorum. Şimdi hız kesmeden yola devam edelim. Biliyorsunuz Balıkesir’e ilk yarıda yenilmiştik. O yüzden rakibi çok ciddiye almanızı istiyorum. İşte bu yüzden sizden galibiyet ya da puan değil, fark istiyorum. Böylece şampiyonluk yolundaki rakiplerimize de önemli bir mesaj vermiş olacağız. Bunu başaracak güçtesiniz. Kim oynarsa oynasın hepinize güveniyorum” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!






















