Hamza Hoca, gelecek sezon...
Albayrak ve Dürüst, oyuncuların aklını saha içinde tutmak için büyük çaba harcıyor.
Galatasaray camiası bir yandan lig şampiyonluğuna odaklanırken akıllardaki bir diğer soru ise başkanlık seçimi. Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesinde önemli bir viraj olan mali genel kurul sulh ile geçilirken oyuncuların ise bu yaşanan süreçten etkilenmemesi için büyük çaba harcayan iki isim bulunuyor.
Duygun Yarsuvat yönetimi ile birlikte göreve gelen ve futbol şubesi üzerinde yoğunlaşan Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak, mesailerinin tümünü Florya’da geçirirken sadece lig şampiyonluğu yolunda takımın konsantresini sağlamaya çalışıyorlar.
Dürüst ve Albayrak her geçen hafta daha da çetin geçen maratonda oyuncuların aklının başkanlık yarışına ve gelecek korkusuna kaymaması adına tüm gün oyuncularla bir arada yaşarken sık sık da sohbet ediyorlar.
İki yönetici de bugüne kadar seçim dönemi ile ilgili olarak ekran önünde açıklama yapmazken her seferinde de saha içinde kalmak için büyük çaba sarf ediyorlar.
HOCA KALIYOR!
Her fırsatta oyuncuların teknik heyet ile ilgili kuşkuları olmaması için gelecek sezon da Hamza Hamzaoğlu’nun görevinin başında olacağını vurgulayan yöneticiler seçimi hangi başkan kazanırsa kazansın, tüm yönetimlerin Hamzaoğlu’nu takımın başında tutacağının da altını çiziyorlar.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Premier Lig, Manchester City'yi suçlu buldu!

Anthony Gordon: "Barcelona'ya gelince bana bakış değişti"

LaLiga'da eylül ayının teknik direktörü Hansi Flick!

Olivier Giroud'dan emeklilik açıklaması!

Galatasaray öncesi Barça'ya büyük şok!

Acun Ilıcalı: "Bunun adı finansal doping"

Ethan Mbappe, Galatasaray maçında yok! Resmen açıklandı

Milan'dan Kim Min-jae için transfer hamlesi!

Walter Zenga'dan Baresi duvar resmine saldırı sonrası sert tepki!

Barcelona'dan Van Dijk için sürpriz karar! Flick istemedi





















