Hamza Hamzaoğlu'nu çileden çıkardılar
Yönetimden yeterli desteği alamadığını düşünen Hamzaoğlu, altyapının başına ısrarla istediği Yıldırım Uran getirilmeyince çileden çıktı
Galatasaray'da beklenen kriz sonunda ortaya çıktı Transfer döneminin başından beri Hamza Hamzaoğlu'nu yalnız bırakan yönetim, başarılı hocanın sabrını taşırdı.
İşte perde arkası:
Forvete Mario Gomez, savunmaya Younes Kaboul takviyelerini isteyen Hamzaoğlu'na başkan Dursun Özbek aracılığıyla, "1 Ağustos'a kadar transferi durdurduk. Önce elimizdeki oyuncuları gönderelim" mesajı iletildi.
Bu sırada Kaboul, Sunderland'e transfer oldu, Gomez ise Beşiktaş'la anlaşmak üzere...
İSTEDİĞİ İSMİ GETİRTEMEDİ
Hamzaoğlu'nun "Fiorentina 9 milyon Euro istiyor" dediği Gomez için Beşiktaş'ın bonservis ödemeyecek olması, kafaları karıştırdı.
Transfer görüşmelerinin hepsini iptal eden Galatasaray'ın hocası, ailesini yurt dışına çağırdı ve bayramda telefonunu kapadı.
Yardımcılarından Yıldırım Uran'ı Florya'da altyapının başına getirmek isteyen Hamzaoğlu'nun bir de yönetici Cüneyt Tanman'ın buraya Ahmet Akçan'ı getirdiklerini söylemesi üzerine moralinin çok bozulduğu öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

İspanyol basınından Arda Güler'e eleştiri!

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!



























